کد خبر : ۱۲۹۲۹
تاریخ انتشار : ۰۲ دی ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۷
«خودروکار» گزارش می دهد؛
دیوار تعرفه واردات خودرو به ایران تا چند روز دیگر بالاتر خواهد رفت و از سوی دیگر با توجه به نوسانات نرخ ارز طبیعتا هزینه تمام شده خودروهای تولید داخل بیشتر خواهد شد. با این اوصاف و در حالی که پیش بینی می شود سال آینده، سال خودروسازان چینی خواهد بود اما رنو می تواند همه این معادلات را تغییر دهد.
به گزارش خبرنگار خودروکار، رنو گرچه پیش از برجام هم بازار ایران را به طور کامل ترک نکرد اما پس از برجام- با اینکه هنوز قرارداد جوینت ونچر جدیدش به امضا نرسیده است- نخستین شرکتی بود که تلاش کرد محصولات جدیدی را از طریق رنوپارس و با همکاری پارس خودرو وارد بازار ایران کند، محصولاتی نظیر ساندرو و استپ وی که گرچه بر روی همان پلتفرم قدیمی ال ۹۰ تولید شدند ولی با اندکی تغییرات ظاهری توانستند بازار خوبی را در ایران برای خود رقم بزنند.

حالا دو سال پس از برجام براساس آنچه که رامتین اسماعیلی، مدیرعامل رنوپارس عنوان می کند، ایران بعد از فرانسه، بزرگترین تولیدکننده خودرو با برند رنو است. گرچه هنوز جوینت ونچر جدید رنو- ایدرو و هلدینگ ناصح به مرحله اجرا نرسیده و گمان نمی رود به همین زودی ها هم به فاز اجرایی برسد، رنویی ها در شرایط سخت پیش رو برای بازار خودرو هنوز یک برگ برنده دارند.

کویید ستاره شانس رنو

رنو این فرصت را دارد که با تولید کویید در ایران در مدت زمانی کوتاه، بخش عمده ای از تقاضای بازار را متعلق به خود کند. زیرا زمان خروج پراید به عنوان ارزان قیمت ترین خودرو داخل ایران از خط تولید نزدیک است و نه در ایران و نه در هیچ کجای دنیا جایگزینی برای این خودروی ارزان قیمت وجود ندارد در حالی این اتفاق رخ می دهد که حدود نیمی از تقاضای بازار خودرو ایران متعلق به این خودرو است.

حالا اما رنویی ها برگ برنده ای به نام کویید دارند که گرچه انتقادات فراوانی نسبت به ایمنی این خودرو مطرح می شود اما کوییدی که به ایران خواهد آمد همان مدل برزیلی ست که به تازگی سه ستاره ایمنی یورو انکپ را دریافت کرده است. حدود قیمتی پایه کویید در بازار برزیل  ۹ هزار و ۱۱۴ دلار آمریکا است.

در ایران نیز به دلیل اینکه رنویی ها قصد ندارند از این سهم بازار خوب چشم پوشی کنند قصد دارند قیمت کویید را در همین حدود نگه دارند.

رنو می تواند با عرضه این خودرو نه تنها نیمی از ظرفیت بازار ایران را به نام خود کند بلکه با صادرات این خودرو از طریق ایران به کشورهایی چون عراق که پتانسیل پذیرش این خود را دارند، نقش پررنگی در بازار خودرو غرب آسیا بازی کند.

هنوز مشخص نیست که کویید از طریق جوینت ونچر جدید رنو به ایران خواهد آمد یا از طریق رنو پارس اما نکته اینجاست که برای استفاده از این ظرفیت رنویی ها باید هرچه سریعتر دست به کار شوند که طبیعتا با توجه به نامعلوم بودن سایت تولیدی جوینت ونچر جدید رنو، برای بهره بردن از زمان بهترین گزینه عرضه کویید رنو پارس است.

گزارشگر: عسل داداشلو

انتهای پیام/
نام:
ایمیل:
* نظر:
شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران
روزنامه های اقتصادی
آرین موتور
پرشیا خودرو
بیمه ملت
آخرین اخبار
بیمه ملت
MVM
فونیکس
کرمان موتور
ایلیا
ایساکو
آرین دیزل
صنعت کار
سایپا یدک
راین
عصر تشکل
امداد خودرو ایران