کد خبر : ۳۵۳۱۷
تاریخ انتشار : ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۵
خودروکار بررسی کرد
بازار خودرو در حالی از روز شنبه کار خود را به صورت رسمی آغاز کرده که با وجود تعطیلی مراکز شماره گذاری و تعویض پلاک و عدم عرضه خودروهای دارای پلاک از سوی خودروسازان، در عمل هیچ خرید و فروشی در بازار انجام نشده اما قیمت ها همچنان روند افزایشی را در پیش گرفته است.
به گزارش خبرنگار خودروکار، به گفته رییس اتحادیه نمایشگاه داران خودرو دو عامل خودروهای کارتکسی و تعطیلی مراکز شماره‌گذاری خودروها باعث افزایش ۱۰ درصدی قیمت‌ها در نخستین روز آغاز معاملات می داند و معتقد است که طی روزهای آینده با آغاز رسمی خرید و فروش‌ها، بازار دوباره به حالت عادی بازگشته و سبب کاهش قیمت‌ها خواهد شد. سعید موتمنی می گوید که در روزهای آینده با بازگشایی مراکز شماره گذاری و همچنین عرضه خودرو از سوی خودروسازان احتمال کاهش بیشتر قیمت ها قوت خواهد گرفت.

کاظم محمدی نیکخواه، عضو هیات مدیره اتحادیه نمایشگاه داران خودرو در گفت و گو با خبرنگار خودروکار با اشاره به آغاز به کار بازار خودرو از شنبه هفته جاری می گوید: با وجود آغاز به کار بازار خودرو همچنان رکود در این بازار حکمفرماست و هیچ فعالیتی انجام نمی شود.

وی با اشاره به افزایش قیمت اخیر خودرو نیز اظهار می کند: در ایام نوروز هیچ خودرویی از کارخانه ها پلاک نشده از سوی دیگر مرکز شماره گذاری خودرو نیز تعطیل بوده و هیچ معامله ای انجام نشده و قیمت های اعلامی در سایت های خرید و فروش تنها از سوی دارندگان خودرو بوده که پیش از تعطیلات برای حفظ ارزش دارایی های خود نسبت به خرید اقدام کرده و هم اکنون در بازار عرضه کرده اند.

این فعال بازار خودرو با تاکید بر این که هم اکنون هیچ رغبتی برای خرید خودرو در بازار وجود ندارد، تصریح می کند: در حال حاضر در بازار حرکتی نشده و پیش بینی می شود این رکود همچنان ادامه دار باشد و طبیعی است که در این بازار هر فروشنده ای نسبت به اعلام قیمت های مدنظر خود اقدام می کند و نمایشگاه داران خودرو نیز به دلیل عدم ثبات قیمت ها، اقدام به خرید  و یا فروش نمی کنند.

محمدی نیکخواه در خصوص پیش بینی خود از بازار خودرو در هفته آینده و همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان نیز ادامه می دهد: چنانچه کرونا در ماه مبارک رمضان ادامه یابد یا اوج بگیرد خواب بازار خودرو عمیق تر خواهد شد ضمن آن که همواره در این ماه مبارک با رکود مواجه بوده که این امر مزید بر علت خواهد شد از سوی دیگر اگر خودروسازان پلاک های جدید خود را عرضه کنند شاید بهبودی حاصل شود.

وی می افزاید: حال باید در انتظار برای بازگشایی مراکز شماره گذاری و همچنین عرضه خودرو همراه با پلاک از سوی خودروسازان باشیم اما پیش بینی می شود که بازار خودروی خوبی در روزهای آینده نداشته باشیم.    

به گزارش خودروکار، نگاهی به قیمت خودروها در بازار در هفته جاری نشان می دهد که قیمت ها در برخی از روزها با افزایش قیمت و در برخی روزها نیز با افت و یا ثبات قیمت روبرو بوده است. بر اساس اعلام اتحادیه نمایشگاه داران خودرو در حال حاضر قیمت پراید 111 در بازار در آستانه 70 میلیون تومان قرار گرفته بود به طوری که با قیمت 68 تا 69 میلیون تومان عرضه می شود. تیبا نیز به 76 میلیون تومان رسید و تیبا دو نیز در آستانه 90 میلیون تومان قرار گرفت.

پژو 206 تیپ دو نیز با قیمت 117 میلیون تومان و تیپ 5 نیز 139 میلیون تومان در بازار عرضه شد. پژو 405 GLX  نیز به قیمت 106 میلیون تومان رسید و پژو پارس نیز 135 میلیون تومانی شد. 

سمند دوگانه سوز 135 میلیون تومانی و دنا تیپ یک 162 میلیون تومانی شد و هرچند افزایش قیمت را شاهد بوده ایم اما فعالان این بازار معتقدند که این افزایش غیرواقعی بوده و دارندگان خودرو تعیین کننده قیمت در بازار بوده اند.


انتهای پیام/

نام:
ایمیل:
* نظر:
شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران
روزنامه های اقتصادی
آرین موتور
پرشیا خودرو
بیمه ملت
آخرین اخبار
بیمه ملت
MVM
فونیکس
کرمان موتور
ایلیا
ایساکو
آرین دیزل
صنعت کار
سایپا یدک
راین
عصر تشکل
امداد خودرو ایران